torsdag 18 februari 2010

Uteservering & sol...

Idag slog jag upp mina små blå redan kl 08 - med ett leende på läpparna gick jag genast upp och bryggde en kanna kaffe, Barry sov fortfarande så jag la mig i sängen och lekte med min iPhone medan kaffedoften spred sig... Vilken UNDERBAR dag!

Har nynnat och trallat på Armeniens sköna låt (Apricot stone) till Eurovision.

Sedan väckte jag Mr Eurovision med en köpp och skjutsade honom till Skandinavium efter det.

Har också hämtat ritningar för uteserveringen till Bee - det kommer att bli sååå fint i sommar - det självklara valet att sitta och sippa på ett glas gott vin eller en frisk sommardrink! Längtar tills den här snön är borta, men det lär väl dröja ett tag eftersom det ska komma ännu mer de närmsta dagarna... buhu!

Nåja, livet är ju ganska bra ändå! Imorgon t.ex kommer ju "Schlagerprofilerna" till Bee. Har fått många mail från diverse engagerade i Melodifestivalen som vill komma - kommer att bli så bra och roligt!!!

Fick t.ex meddelande ifrån Martin på escsweden.com igår att han kommer. Alexander från Poplight och hans crew kommer också och självklart Barry från esctoday.com, och många mer...

På lördag kommer Patrik till Club BarBee. Patrik är den snygge polisen som dessutom älskar musik! Han kommer att bjuda på sin bästa partyblandning!

Lördagarna på BarBee brukar vara fullsatta och det blir nog inte mindre folk när Melodifestivalen är i stan! Många har redan satt upp sig på gästlista - det kan du också göra, både till fredagen & lördagen om du vill. Släng iväg ett mail i så fall till markus@beebar.se senast kl 12 den dag du vill komma (skriv ditt namn och hur många ni är i sällskapet).

Det var väl vad jag hade att skriva om just nu... nu ska jag jobba lite... och sen gosa lite med Buddha och Madicken (Ericas söta lilla hund som är på besök här idag).

Tjena!Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

  1. Uteservering! Bara ordet smakar gott i munnen.
    Vad mysigt det ska bli... Får man boka ett VIP-bord redan nu?

    SvaraRadera