onsdag 16 juni 2010

Shoppat till Mitzi-stugan!

Nästa vecka åker vi ner till Knarrholmen där mamma och pappa bor (inte den Knarrholmen i Göteborgs skärgård alltså, utan vår egen lilla ö utanför Karlskrona). Vi har tillsammans med brorsan och hans familj en liten stuga vid ena bryggan på tomten, vi kallar den för Mitzi Stugan eftersom vi hade en båt som hette Mitzi när vi var små och den låg alltid vid den bryggan...

Var iväg och köpte lite smågrejor idag, ett gäng sköna filtar som vi kan ha om det skulle vara kyligt eller om vi sitter på bryggan och dricker vin ända in på småtimmarna...

Köpte 10 st solcellslampor också som jag tänkte kunde lysa upp lite utanför stugan om kvällen.
Där ute på ön finns ju inga gatlyktor så det blir ganska mörkt även om vi har utelampan på stugan tänd. Blir nog jättefint... + att vi slipper snubbla runt bland buskarna mitt i natten!


Vi kollade upp hur det ser ut på väderfronten inför midsommar och det var 0 % chans till regn! Istället stod det att det i Karlskrona på midsommarafton ska vara 19°C och sol! PERFEKT!

Jag hoppas att vi kan åka ner redan dagen innan för då är det Lövmarknad på Stortorget - där har jag inte varit sedan jag var en liten gosse, och det var banne mig ett tag sedan! Dessutom skulle det vara soligt och 21° dagen innan!!!

GUD vad jag längtar!!!
Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

  1. Vi ska oxå ha semester i K-na nästa vecka!! Ska bli sååå sköööönt med lite ledigt. Ha en skön semester. Kram Linda (möcklö)!!

    SvaraRadera
  2. Hallå där! Solcellslamporna, vart har du köpt dem och vad kostade de? :-D

    SvaraRadera
  3. hahaha Ja du Ausi... de kostade 10:- styck på Bauhaus... Skynda skynda!! De har erbjudande!!!

    SvaraRadera