torsdag 27 augusti 2009

Talar du lesbiska?

Nu fattar jag varför kommunikationen bögar och lesbiska emellan är så svår... bögarna talar ju inte "Lesbiska"!

Utdrag från Wikipedia: Lesbiska, den antika grekiska dialekten på ön Lesbos. Flera betydande poeter skrev på lesbiska, bland andra Sapfo.

Jag förstår inte detta fenomenet: På Gossip är det i princip alltid bra stämning, vi har mestadels homosexuella män som gäster, dock blandat av lesbiska, bisexuella, transsexuella, heterosexuella och de som bara är... de som inte behöver ett fack att passa in i...

Ytterst sällan är det stök och bråk, men de få gånger det är något problem, då är det banne mig till 99% lesbiska tjejer som bråkar. Varför? Det finns MASSOR av supergulliga, jättetrevliga flator, men vem ser dem när det är bråk/skrik/slåss-flatorna som syns och hörs?

Ofta får jag frågan varför vi inte bara släpper in gaykillar på Gossip, men så vill inte jag att det ska vara. Jag gillar mångfald och att alla kan umgås på lika villkor - utan fördomar och hat.

Ikväll var det två yngre tjejer som skulle beställa i baren, jag tyckte att de såg lite väl förfriskade ut och sa att jag inte ville servera dem någon alkohol, då tog hus i helvete för de hade ju bara druckit två öl på hela kvällen... Öööööhhhh... ELLER HUR!!!

Den ena kallade mig för "helt dum i huvudet" och den andra sa att jag var ful... den sved! Dum i huvudet kan jag vara, men FUL!!!??? Självklart åkte de ut och jag sa att de inte behövde göra sig besväret att försöka komma tillbaka, den ena tjejen sa också att det var hennes första gång på Gossip och att det skulle bli hennes sista! VILKET HOT!!!! Attans också...

Annars var det en fantastiskt trevlig kväll med underbara gäster! Fick ett oväntat och glatt besök av Sophie & Frida samt Fridas mamma med respektive... De bjöd hem Fredrik och mig på middag och vin någon kväll! Trevligt!

Usch... jag som alltid sett mig själv som en fördomsfri människa... håller jag på att ändras?

Share/Save/Bookmark

11 kommentarer:

 1. haha den 1% som är kvar är när jag bråkar ;) haha

  jaaa du markus , flator gillar vi inte, inte gala iallafall och inte sånna som säger att du e ful!!

  SvaraRadera
 2. Fördomar har vi nog innerst inne. Även om man inte vill.
  Och du..."ful"...nä, det var den värsta lögn jag hört på länge! Du e ju sjukt snygg!!!

  SvaraRadera
 3. Men det kanske var lesbiska och egentligen betydde motsatsen, typ "om-du-var
  -tjej-så-skulle-jag-brotta-ner-dig-på-golvet-på-en-gång-för du-är-så-jäkla-läcker" eller nåt sånt. Inte lätt o veta om man inte talar lesbiska.

  SvaraRadera
 4. Näää, du som alltid ser så glad och fräsch ut!
  Man ska aldrig lyssna på fulla människor (knappt när de säger bra saker heller), men på oss bloggare kan du lita på. :)

  Du gör ett otroligt jobb för att få oss att trivas, så då ska ju vi hjälpa dig med att må bra. Ut med patrasket och in med "vännerna", det är en bra bar-filosofi som jag tycker ni håller er utmärkt till.
  Man känner sig alltid välkommen och trygg.
  Tack!

  SvaraRadera
 5. Markus, du är verkligen inte ful, varken på insidan eller utsidan. Människor säger saker för att såra. Jag tror fortfarande att du är en fördomsfri person, oftast krävs det mer än 2 korkade personer för att ändra ens syn på livet.

  I mina ögon är du snygg & fördomsfri =)

  Puss & Kram
  Mollie

  SvaraRadera
 6. De som säger nedklankande kommentarer och är otrevliga mot en beror allt som oftast på avundsjuka. BRA att du slängde ut dom!! P&K, snygging

  SvaraRadera
 7. Vilken bra blogg du har, me like :)
  Hoppas allt är fint med dig?!

  kram

  Dejans ex Cissi (Jacksons mamma)

  SvaraRadera
 8. Du är snygg! Kul att se en sprattlande brud bli utburen mellan ölen. Superkväll och tack för shotsen.

  /Aldrig mer Fernet. På riktigt.

  SvaraRadera
 9. Andreas York: Dig kan jag bara lyfta ut om du blir bråkig... hahaha

  Huskatt: Äsch... sluta nu... PUSS!

  Hönsmamman: Va!!!??? Kan du Lesbiska???!!! haha

  Chris Noric: Du e så söt!!!

  Mollie: PUSS söt!!!

  FIA: Ja, de kommer inte in igen... haha

  Cissi: Vad kul att du hittat hit! Dijana, deras pappa & jag pratade om dig igår! VI SAKNAR DIG!!!

  SvaraRadera
 10. Man ska uppföra sej som folk-oavsett läggning, tycker jag. Jag går efter insidan. Men det gör ju inte ont att se på din utsida, om man säjer...

  SvaraRadera
 11. Jag har också råkat ut för det där en gång. Varför blandar man in utseendet i ett gräl som handlar om nåt helt annat! Det är så patetiskt! Precis som att fula människor ska hålla käften. Jag tycker synd om de stackare som inte har vokabulär nog att på ett sakligt och relevant sätt argumentera för sin sak. Puss snygging! Snart ses vi!

  SvaraRadera