söndag 26 juli 2009

Sköna söndag

Veckans skönaste dag är utan tvekan söndagen! Jag vaknar alltid med ett leende på söndagar, ingen stress, inga måsten - bara en lugn och skön dag. Önskar det var minst tre söndagar i veckan! =)

Idag har det varit ett helt OK väder, eller, det har inte regnat idag, så en promenad i skogen med Buddhisten blev det. Han är så söt, nu ligger han däckad här på golvet och drömmer... svansen viftar, benen sprattlar lite och så ligger han och småskäller i sömnen... att man kan älska ett djur så mycket!!! Vill bara lägga mig på golvet och gosa med honom, men låter honom sova en stund till...

Ikväll ska vi ha myskväll med Bettan! Vi ska trycka i oss så mycket onyttigt vi kan på kortast möjliga tid... haha, nä, men vi ska hyra film och köpa snask. Snask är ett roligt ord! Snask och lemonad!

Blir nog Wallanders nyaste...

Jahapp, så var det med det... nog om mig och mitt, nu får ni titta på lite partajbilder från Peacock inatt.

Hoppas att ni får en lika skön söndag som jag!

Dejans söta gulliga flickvän!

Världens bästa bartender? Tror faktiskt det... Nina var ute för ovanlighetens skull och festade, annars står hon alltid bakom baren på Park Lane!

Bojan fyllde år! Grattis Bojan!

Dijana hittade Queer-Henkan i vimlet

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

 1. Halloj!
  Vad kul att du har hittat in till mig. Har precis kommit hem från ett varmt Turkiet och fryser som en hund. Hasar omkring i mina varma tofflor och fleecetröja. Satan vad kallt det är här hemma i Svedala. Brrrr. Temperaturskillnaden är en sisådär 25 grader. Igår när vi lämnade Turkiet var det 45 grader i skuggan kl 9 turkisk tid.
  Mys nu och har en skön söndag med sambon.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Men...inga bilder på dig att dregla över?
  Bättring mannen, bättring...

  SvaraRadera