torsdag 26 mars 2009

Vilken UNDERBAR dag! =)

Visst är det märkligt att vissa dagar är så mycket bättre än andra? Idag t.ex är en fantastisk dag! Först och främst så vaknade jag och såg solen skina, Buddha kom och gav mig en liten godmorgon-husse-puss.
Trist att Fredrik redan jobbade i och för sig, men förutom det var det en skön morgon med sol och kaffe och bloggen.

Buddha och jag gick på en liten promenad, sedan låg två avier innanför dörren! Våra nya mobiltelefoner har kommit! Så fina - Sony Ericsson C 905 - hoppas att de är bra också! Har hört olika åsikter om det...
Sedan var det dags att åka till CMS Group där vi köpte våran bil för att byta däck - äntligen slippa dubbdäcken! Där träffade jag Danijel som jag jobbat ihop med för flera år sedan på Vasastan och som vi köpte bilen av, alltid trevligt! Snabbt och lätt bytte de däcken medan jag sippade på en kopp kaffe och tittade på snygga bilar. 299:- kostade kalaset - värt varenda krona! Jag lämnade t.o.m en hel krona i dricks! Hoppas de får en rolig personalfest eller nåt, det är de värda! =)

Innan jag skulle hem igen så stannade jag till på Hemköp, Vasagatan och köpte lite mat. När jag kom fram till kassan tänkte jag att det var lika bra att köpa ett paket Marlboro till Fredrik... kassörskan tittar på mig och säger: "Har du legitimation?" HURRAAAAA!!!!! Och det var lång kö efter mig, jag tittade stolt på dem i kön och sa: "SJÄLVKLART har jag LEGITIMATION" - jag sa det lite extra högt ifall någon bakom mig missat att hon bad om den... HOPPAS någon jag kände stog i kön! Det gör ju att hela dagen blir fantastisk!

Nu ska jag leka med min nya feleton! Nu är jag som ett litet barn på julafton!

Ses vi ikväll på Gossip eller? Jag kan ta skitbra kort med nya mobilen! =)

1 kommentar:

  1. Hurra vilket roligt inlägg!
    Du är så rolig =)
    Kramar

    SvaraRadera