måndag 15 juni 2009

KÄNDISTÄTT!

Igår gick Angela, Fredrik & jag till Caleo och käkade lite mat och drack några drinkar. De har så god mat, fantastiskt trevlig personal, skön musik, gott vin, goda drinkar - inte konstigt att det är ett av Göteborgs mest populära och omtyckta ställen! Skönt att det ligger 5 minuters promenadväg hemifrån också!

Fredrik drack en Mojito och Angela en Margarita

När man beställer dricka på Caleo brukar man få en skål med marinerade oliver också - det kallar jag bra service! Även Angela verkade uppskatta detta...

Det var lagom mycket folk där och i vimlet kunde man vid ett bord se hela gänget från Alcazar sitta och mumsa, flamsa och dricka vin. Undrar vad som förde dem till sveriges framsida?

Alcazar

Vid ett annat bord satt den forne 80-tals pudelrockaren Yngwie Malmsteen (Jag hade förståps inte en susning om att det var han som satt där med frissigt hår och ganska taskiga kläder, men det hade minsann Angela koll på... kan berätta att Yngwie var i sällskap med en dam som hade MINST lika frissigt hår och en snötvättad jeansjacka till sin långa svarta klänning och ett par högklackade skor som hon släpade i golvet... LÄCKERT!)

Så här såg alltså Yngwie Malmsteen INTE ut igår... vet dock inte om gårdagen var en förbättring eller försämring utseendemässigt igår... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar