onsdag 6 oktober 2010

Humor?

Sveriges roligaste kvinnor har samlats ihop för att göra en komediserie på TV 4.

Antingen hade jag för höga förhoppningar, kanske har jag dålig humor eller också så är serien pinsamt dålig! Som mest har jag dragit på smilbanden men över lag tycker jag det är riktigt kasst.

Usch så besviken jag är...Välkommen åter

TV4:s nya komediserie Välkommen åter utspelar sig på ett varuhus. Tittarna får möta märklig butikspersonal, konstiga chefer och följa aviga situationer som uppstår mellan kunder och expediter. Det bjuds på skruvade sketcher med hög igenkänning och galen slapstick.

Sveriges humorelit samlas i ett varuhus fullt av komiska konflikter
I Välkommen åter medverkar Sveriges främsta kvinnliga komiker i olika roller och konstellationer. Serien utspelar sig på ett varuhus och här arbetar de ständigt rivaliserande sminktanterna Rose-Marie (Pia Johansson) och Ann-Marie (Sissela Kyle), den impulsiva och frustrerade vd:n Maj (Christina Schollin), den plågade mellanchefen Karin (Alexandra Rapaport) och den spåniga sekreteraren Ingegerd (Christine Meltzer).
 
I varuhuset arbetar också olycksfågeln Iris Skarp (Annika Andersson) och hennes hårt prövade kollega Eva (Katrin Sundberg), den elaka personal shoppern Monique (Petra Mede) samt väktarna Jenny (Babben Larsson) och Lisa (Liv Mjönäs) som har annorlunda metoder för att ta fast snattare.
 
Tittarna lär också känna vinnarskallen Viktoria på sportavdelningen (Josephine Bornebusch) som ser allt i livet som en tävling. En annan bekantskap är de tre generationerna Norén på elektronikavdelningen: Viktoria (Claire Wikholm), Janet (Petra Mede) och Moa (Nour El-Refai) som löser sina familjekonflikter framför kunderna.
 
I varuhusets butiker går den snälla kleptomanen Gunnel (Birgitta Andersson) omkring, ständigt på jakt efter nya prylar. Och utanför varuhuset, i rökrutan, står de arbetsskygga bolmande tjejerna (Anna Blomberg och Christine Meltzer) som ideligen tycks ha rast.
 
För regin står Staffan Lindberg. Han har skrivit manus tillsammans med Ola Norén, Roland Ulvselius, Katrin Sundberg, Stefan Wiik och Andreas Tottie.

Texten om serien hittade jag här: http://tv4admin.bosbec.se/programs/204/print/

4 kommentarer:

 1. Vad tråkigt, det lär ju rätt kul annars :(

  SvaraRadera
 2. Helt klart Sveriges bästa humor-elit. En serie som bara inte kan annat än lyckas, så tänkte jag när jag såg reklamen. Men gud så besviken jag blev, så tråkigt. Eller så har jag oxå usel humor.

  SvaraRadera
 3. Fast Josephine är ju så jääkla klockren! Hahaha!

  SvaraRadera
 4. riktigt dåligt...håller med

  SvaraRadera