onsdag 15 september 2010

Alliansen

Kollade in utfrågningen av Alliansen igår på TV4 och tyckte de skötte sig jättebra! Blev överraskad över att Maud (C) hade mycket bra att säga och gjorde väldigt bra ifrån sig...

Jag kommer med all säkerhet att lägga min röst på den stabila Alliansen på söndag. Vilket parti har jag nästan bestämt mig för...

Jag vet att båda blocken har många bra idéer och resonemang - lika många korkade och dumma, men man måste ju lägga sin röst på det som stämmer mest överens med sina egna tankar, värderingar och ideologier.

Jag är imponerad över hur väl dessa fyra partier samarbetar, även om det skulle vara ett spel för galleriet så har de hållt ihop i 4 år - visat att de kan regera tillsammans. Jag tycker dessutom att de hanterat finanskrisen väldigt bra.

Jag är ju allt annat än en politiker. Jag tycker det är "kul" att lyssna på debatter och resonemang, men jag får lite ångest att man ska lägga en röst på några som ska styra vårt land... det är en viktig uppgift!

Om man ska välja mellan något block så får det bli blått för mig... MEN - det viktigaste är att alla utnyttjar sin rätt att rösta. Demokrati är något som inte alla människor i världen får uppleva - jag ser det som en skyldighet att gå och rösta!

Ska DU rösta? Har du röstat? Ska du skita i det?

1 kommentar:

  1. Bifogar en video med vårt nya arbetarpartis historia.

    http://www.youtube.com/watch?v=JsOheWhOI4o

    SvaraRadera