torsdag 12 augusti 2010

KÖ till Bee kl 19!

Nu har jag precis kommit hem efter kvällens spelning på Bee... jag kom dit vid klockan 19 och då var det KÖ för att komma in på uteserveringen!!! Både uteservering och restaurangen inne var fullsatta med gäster och köket jobbade som galningar... Bee har ändå den bästa personalen - de sliter från öppning till stängning och alltid med ett leende på läpparna - vare sig det är servis, disk eller kockar... En stor ros till er!!!

Jag käkade en speciallagad måltid som smakade ypperligt, därefter ställde jag mig i baren några timmar, mest för att det var roligt, men även för att det var så mycket att göra, sedan började jag spela.

Folk sitter ju mestadels på uteserveringen, men ändå var det bra drag på insidan.

Kvällen var väldigt rolig - vackra, glada och dansglada gäster! Wunderbar!

Nu är det torsdag... det betyder att Fredrik och jag gifter oss i ÖVERMORGON!!!

Shit Bobby!

Det är på riktigt liksom! Vi ska gifta oss! Det finns bara glada tankar kring detta, men visst låter det lite som att man är gammal??? =)

Jag längtar tills jag kan presentera Fredrik som min man! Min äkta make. Min bättre hälft. Regeringen. Min gubbe. Kärringen... eller... nä... det blir nog inte så uppskattat... men ni fattar!?

Nu ska jag sova en stund. Mycket att fixa imorgon, har en A4 "to do list"... den börjar med tandläkaren kl 10.20.... HJÄÄÄÄLP!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar