torsdag 12 augusti 2010

Förvirrad...

...är nog lite stressad just nu... har haft så många grejor att fixa inför lördag så jag glömde helt bort att jag skulle varit hos Dilan kl 18.30 idag och klippt mig... Tack och lov är han en underbar människa och bara sa att jag är förvirrad men att han klämmer in mig imorgon kl 17.30 - påminn mig gärna någon!!! =)

Imorgon är en hel del "måsten" också... snarare hela dagen... men som någon sa till mig på Facebook - bara jag, Fredrik & vigselförrättaren är på plats på lördag så löser det sig nog... men det är jobbigt att vara ett kontrollfreak som vill ha koll på ALLT!

Jag har luskat lite i vilka som ska hålla tal på lördag... älskar tal! Hoppas att det blir många som vill säga något... =)

Måste nämna två personer som alltid ställer upp men som jag inte rosar så ofta här på bloggen - det är JONAS & CHRISTIAN! Tack för att ni fixar och hjälper till... inte bara när det gäller detta bröllopet alltså... ni är guld värda och även om jag inte alltid visar det så uppskattas det ni gör!!!!

Nu: Kvällsrunda med Buddha, därefter slappa i soffan och vänta på att få gå och lägga sig... trött idag!

Förresten - var hos tandläkaren idag! Jag har en liten tandläkarskräck, inte hysteriskt, men tycker det är obehagligt, därför har jag undvikit att besöka tandläkaren på många, många - MÅNGA - år... jag skämdes att erkänna för herr Tandläkare att det inte skett på de senaste 5... eller 10 åren... Usch, skäms att erkänna nu också... jag är däremot extremt noga med att vårda mina tänder och det visade sig! Inga hål och i princip ingen tandsten! Det enda han ville att jag skulle göra var att använda tandtråden varje dag, jag brukar tandtråda hela munnen ca 3 gånger i veckan, nu blir det varje dag! Han var förvånad över att mina tänder klarat sig så bra. Ja just det, han anmärkte även på två ställen att jag borstat lite för mycket på tandköttet, så jag ska vara försiktig där... Snacka om tur!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar