torsdag 1 april 2010

April april din dumma sill...

...jag kan lura dig vart jag vill!

Att Maria Montazami skulle komma till Bee för att spela in TV var ett aprilskämt, men många på facebook mm gick på det. Roligast var när min käre pojkvän som ÄLSKAR Maria kom hem från jobbet idag och jag sa till honom att kolla in bloggen... han satte sig och läste mitt inlägg, vände sig mot mig med öppen mun och psykotisk blick och utbrast "NÄHÄ!!! ÄR DET SANT!!!! KOMMER HON!!!!???" - jag nickade och svarade "Japp, 15 maj i samband med HBT festivalen" ännu en gång reagerade han likadant sedan kom han på sig själv och jag bröt ihop av skratt... vilket fantastiskt lyckat skämt!!! Så nöjd!!!

Vi har nu precis kommit hem från en underbar påskmiddag hemma hos min morbror Lars och hans fru Ann-Britt. Det var lyxig och god mat - svartrot med något grönt och smulad och stekt kavring till förrätt - varmrätt lax med en bädd av örter med citronris och yoghurt, till det en morot- och spenatsallad - till efterrätt en hemmagjord passionfrukts glass. Det var så himmelskt gott!!!

Mina kusiner Anna & Jakob var där också - Anna med sin 9 månader gamla son Matisse och Jakob med sin höggravida flickvän Sofia (som ska föda om en vecka...) och självklart var Buddha med - vår hund alltså!

När vi skulle åka hem fick alla varsin present av Lars & Ann-Britt - vi fick påskägg med godis!!!

Hade tänkt att jag skulle gått ner till Bee ikväll och därefter en sväng till premiären av Klubbkampen på Park och kanske en sväng till Code, men jag är faktiskt ingen ungdom längre...

Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

 1. Åhhhh, jag som trodde det var sant och tyckte det var så coolt!! Fast du är cool ändå ;) (Även om du kanske inte är ungdom hihi)

  SvaraRadera
 2. hahaha jag gick på det!

  SvaraRadera
 3. Jag gick på skämtet med! Och några sekunder senare, under tiden jag höll på med MITT april-skämt, kom jag på att - "De e nog ett april skämt de med!" :P
  Ungdom e bara en bemärkelse Markus!!! Du e ung tills du blir gammal! :)
  Kram Pasi

  SvaraRadera
 4. haha stackars Fredrik!

  SvaraRadera
 5. Ä mä, va fan! JAG svalde det naturligtvis med hull och hår. Simone i ett nötskal ;-) Markus, du är ingen ungdom längre och kanske inte heller min familj så länge till - ska fundera ;-) Själv försökte jag lura i folk att jag har börjat spela bastuba. Det var ingen som ens orkade kommentera det förrän Johanna till slut utbrast: "Det är INGEN som går på det där, Ylva".

  SvaraRadera