måndag 1 mars 2010

STATOIL- Sveriges CD-butik!

Idag har jag varit iväg och köpt vinterdäck till bilen - bättre sent än aldrig - men fick ett väldigt bra pris på 4 st splirrans nya däck så jag kunde ju inte säga nej... dessutom är det skönt att vi kan köra upp till Stockholm till helgen... Min söta gulliga brorsdotter har nämligen fyllt 2 år och har kalas på lördag!

Startade upp bilen och körde runt en del för att ladda batteriet som var stendött! Var bl.a på Statoil och tankade och tvättade den och köpte dubbel cd:n "Melodifestivalen 2010". Det är faktiskt några riktigt bra låtar... (klicka på låten om du vill lyssna...)


15 av 32 låtar, det är ganska bra... dessutom finns det några låtar som är helt OK utöver dessa 15... BÄST utan tvekan är Anna Bergendahl som jag faktiskt tror skulle kunna ha en bra chans i Oslo...

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Jag plockar bort åtminstone Yeba och Sibel och lägger till Hollow med Peter Jöback. Håller med dig om att Anna B:s låt är heelt jäkla grym! Snart ses vi! Olalala

    SvaraRadera
  2. Jag håller också med om att Anna är bäst. Det tyckte jag inte först, men den har vuxit efter ett par genomlyssningar.

    SvaraRadera