tisdag 23 februari 2010

Gossip stänger

I många år jobbade jag med stället Gossip. 2 gånger vann vi Årets Gayställe och 2 gånger Göteborgspriset. Det var hårt jobb men samtidigt roligt, det blev som mitt skötebarn på något sätt. I höstas bestämde jag mig för att sluta då ägaren och jag inte kom överens i flera frågor.

Idag läste jag på Facebook att Gossip ska stänga. Jag måste erkänna att det känns ganska sorgligt även om jag inte jobbat där på ett tag och att det slutade på ett ganska tråkigt sätt.

Men - minnena finns kvar! Jag väljer att minnas alla goda tider! Det fanns en tid då vi startade upp gayinriktningen där då det var folktomt i månader, men sakta byggdes det upp och blev sedan sveriges bästa gayställe! Jag var alltid stolt över att ha hand om Gossip och jag drev det som om det vore mitt eget. Det är en viss sorg att det som jag till stor del byggde upp nu ska stängas igen.

Gossips glansdagar

Som sagt - tråkigt på ett sätt - men jag har mina minnen kvar!
Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Grymt imponerad av ditt arbete! Du är otroligt duktig. /michael

  SvaraRadera
 2. Ja, minnena är många!
  Många skratt och roliga stunder som man förknippar med Gossip.
  Minnena kommer att finnas kvar för alltid och så även många vänskaper som grundades på stället.
  Gossip har för alltid gjort ett avtryck i gbgs gayliv. Nu är den tiden över och det är dags att gå vidare... Hur ledsamt det än känns...

  SvaraRadera
 3. Tråkigt, undrar på om ägaren ångrar sig och vill att du kommer tillbaka, för detta hade väl aldrig hänt om du var kvar antar jag.

  du gjorde ju ett bra jobb. Du satte Gossip på gaykartan.

  SvaraRadera