onsdag 24 februari 2010

Börjar bli orolig nu!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så började det droppa vatten från vårt tak i sovrummet i lördags, jag kontaktade hyresvärden och han sa att innan måndag skulle inget göras, på måndagen mailade jag bilder till honom och skrev att det även rinner vatten längs med väggen och ner i parketten. Hans svar var att han vidarebefordrat mitt mail till Fastighetsservice som ansvarar för allt sådant. I tisdags hade jag fortfarande inte hört något och det droppade fortfarande i taket, då ringde jag fastighetsservice och lämnade ett meddelande på deras telesvar och på eftermiddagen igår kom två killar hit och tittade på läckan. De förklarade att snön på yttertaket måste röjas bort innan de kan göra något.

Idag droppar det lite mer och dessutom från ett ställe till i taket och parketten har börjat drabbas eftersom det rinner på innansidan av väggen också. Det kommer vi ju inte åt, vatten vi inte kan samla upp alltså.


Dessa två bilder tog jag idag och mailade hyresvärden och förklarade läget. Fan, lägenheten är ju helt nyrenoverad från grunden - ALLT är nytt! Golv, väggar, tak - ALLT!

Känner att skadan är på väg att bli större än nödvändigt. Va fan, skotta bort snön och fixa taket bara... måste väl prioriteras när de lagt så mycket pengar på att bygga en helt ny lägenhet!

Killarna som kollade in läckan igår sa att de inte förstod varför man byggde vindslägenheter för de läcker ofta...

Frustrerande... jag kan bara stå och titta när det droppar... dropp dropp dropp dropp...

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Dom väntar vä tills hela taket ramlar in kan jag tänka mig....

    SvaraRadera
  2. Köp hem en trave Gevalia. Nä usch, det är verkligen inget att skoja om! Vilket stressmoment! Det är bra att du ligger på - fortsätt med det! Puss

    SvaraRadera