tisdag 29 december 2009

Möte med Ulf & Sten idag...

Idag hade jag möte med Ulf & Sten som äger Bee. Vi diskuterade den tiden som gått med BarBee och hur vi ser på framtiden. Först och främst måste jag ju säga att det alltid blir trevligt när vi tre sitter ner och pratar, men extra roligt är ju att de är så positiva och glada. De är helnöjda med BarBee konceptet och vi kommer att fortsätta köra fester varje lördag.

Förutom detta diskuterade vi lite löst om HBT festivalen som ska vara i Göteborg i Maj. Göteborg ska få en egen liten parad längs med Avenyn. Känns som att vi måste anstränga oss lite då... det är ju alltid lätt att klaga på att ingenting händer i stan, och när något väl händer, ja får man fanimej se till att bidra själv också... eller hur!? =)

What else... jo, nyårsafton är i övermorgon... då blir det supé på Bee med goda vänner. Restaurangen är fullbokad och vid 23.30 släpper vi in folk som vill komma och festa. Gratis entré! =)

Supén blir nog smaskig... fördrink, förrätt, carpaccio... och skaldjursterrinne... Hjortfilé till varmrätt och friterad camembert med hjortronsylt till efterätt och champagne vid midnatt... och underbara vänner på det - kan nog bara bli en lyckad kväll!!! Senare på kvällen DJ:ar jag...

På lördag blir det DRAGSHOW på BarBee med den vackra ANNA-GRETA!!! Vill passa på att varna alla känsliga besökare... kan gå vilt till och bli lätt hysteriskt... =)

Vi bestämde också att ha fest på Trettondagsafton (5/1)... för alla partysugna!!! =) Läs mer i klubben på Facebook eller på hemsidan!

Nu ska jag äta lite... hungrig som en varg!!!! Korvstroganoff.... MUMS!

Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

  1. AAAAAHHH det är precis så här en blogg ska se ut !!! MÖRK, GOTISK, SVART SVART SVART och en INTRESSANT profilbild. I like this.

    SvaraRadera