torsdag 19 november 2009

Falska människor - nej tack!

Så tråkigt när folk vill förstöra... speciellt när det är folk som låtsas vara ens vänner.

Klart att detta har hänt förr... för längesedan - men man blir faktiskt ganska ledsen... Detta var två killar som jag känt i några år. Jag har alltid varit väldigt juste mot dem och jag har verkligen gillat dem.

De kom på premiären av Club BarBee och drack ett glas bubbel, minglade och sa till mig att det var så bra och roligt!

När de druckit upp gick de och började sms:a folk som var på BarBee och uppmanade dem att lämna stället för att istället gå till Gossip.

Jag måste klargöra att jag verkligen inte har något emot Gossip eller folk som går dit - tvärt om! Jag vill att det stället ska fungera lika bra som det gjort de senaste åren - jag älskar ju alla som jobbar där - men att dessa två människor skriver sms och uppmanar folk att lämna den premiär som jag arrangerat gjorde mig riktigt ledsen. Vad har jag gjort dem?

Tråkigt som fan... jag försöker att inte bry mig, att inte ta åt mig, men det går inte. Jag trodde ju vi var vänner. Är jag blåögd och dum? Ja, kanske, men jag är nog sådan som person att jag gillar folk och tror det bästa om dem...

Share/Save/Bookmark

10 kommentarer:

 1. Då är det helt enkelt folk du ej behöver i ditt liv.....Gör dig av med dem bara

  SvaraRadera
 2. Sant, så sant... du är en klok tjej Carina...

  SvaraRadera
 3. Markus, det var en grym premiär!

  Det var tråkigt att höra att det var några som gjorde så men nu vet du iaf hur de är.

  /Mollie

  SvaraRadera
 4. Dom grabbarna verkar oäkta och sånna behöver man inte i sitt liv men å andra sidan någonstans måste man ju ändå utgå i från att folk är justa...eller hur?!
  Fast just dom där herrarna ska du inte ägna din energi åt!

  SvaraRadera
 5. Först bli bjudna, och sedan göra på det viset...så gör man inte.

  Självklart är de inga riktiga vänner, det framgår med all önskvärd tydlighet, tyvärr.

  Dumpa räcker inte, här vankas det tjära och fjädrar...

  SvaraRadera
 6. Jag har stor erfarenhet av att sortera bort "kompisar" som inte är kompisar. Jag sjöng en gång på ett inne ställe i min stad och precis när pianisten glad i hågen ropade upp mig (vi var vänner sedan tidigare gånger han varit och spelat där) så kommer en av mina barndomsvänner och skriker högt: Åhh, nuuuu ska Sivan ta över hela karaokebaren! (som avdelningen kallades) Det var ingen karaoke utan ett uppträdande med pianist. Sånt säger mer om personen ifråga än om mig...

  Du ska genast sortera i din krets, vänner ska inte supporta ett annat ställe tycker jag om de är inbjudna. Då tar man den kvällen, även om man tycker att det inte var någon "höjdare" i jämförelse med vad man kunnat få på ett annat ställe.
  :-)
  /Sivan

  SvaraRadera
 7. Kan bara hålla med, gör dig av med dom. Men det kanske är svårt för dom att se att det du gör blir succé. Istället för att vara glad för din skull så gör dom på det här viset. Men det brukar straffa sig i slutändan. Lägg dom åt sidan och var stolt över dig själv. Vänner är dom som ställer upp hur det än går i livet. Och dom vet man ju vilka det är. Trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Kan bara hålla med, gör dig av med dom. Men det kanske är svårt för dom att se att det du gör blir succé , vänner är såna som ställer upp och när som helst avsett upp eller ner gånnger, jag kallar inte sån vänner som smsar så som dom gjorde !!!


  trevlig blogg !!

  SvaraRadera