onsdag 2 september 2009

tisdag = Lill-Fredag

Fasen alltså... tisdagarna på Gossip är riktigt sköna... man har tid att snacka med gästerna, alla umgås... Förstår inte varför inte fler går ut på en Lill-Fredag...

Några av samtalsämnena under kvällen var t.ex en i personalen från Greta´s som tyckte att jag skulle börja hänga där på helgerna... Anna och jag pratade om festen hon var på i lördags där det gick åt 4o flaskor champagne på 50 pers - sedan kom spriten fram... Kjell och jag snackade om ifall han var på Gossip i lördags eller inte (det var han...)... Mufsan berättade att han varit i Köpenhamn och pussats med en Bushman... en man från Holland som bott i Göteborg ett år och varit stammis hela tiden kom och drack cocktails och tog adjö då det var hans sista kväll i Sverige... En tjej blev överlycklig då jag frågade henne om legitimation och hon var född 1979... Mattias & Johan från Uddevalla sjöng jättefalskt till Carola´s "Evighet"... en kille med långt hår och konstiga glasögon med nät för ögonen och mystiska kläder berättade att han en gång hade provat en keps, men kunde inte ha den för "han såg inte klok ut" i den... öööhhh... Dansken och hans söta tjej kom och pratade om något jag inte fattade, danskar sluddrar ju så... Jocce kom förbi på sin tvåhjuling som jag fick testköra... Ja, som ni förstår hade jag en underhållande kväll på jobbet... Ja, just det, en panikslagen Mattias från Chez Amiz (krogen på andra sidan gatan) stormade in och lånade en kvittorulle, de hade 350 studenter på nollning där... I love Gossip!


Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Får bara gratulera till en toppen tisdag eller lill-fredag. Alltid kul med människor av olika slag och karraktär.

  SvaraRadera
 2. ååh vill så syyyypa med er!

  SvaraRadera
 3. Nej men Markus! Jag ser att jag sitter på din blogglista! Nu får jag verkligen skärpa mig och bli mer glamourös! Jag trodde det bara var mammor som läste hos mig, så visar det sig att en discodirektör läser. Herregud! En ny sida av Flygis utlovas å det snaraste!

  SvaraRadera
 4. Johan sjöng. INTE JAG. Jag spiller istället.

  SvaraRadera