onsdag 6 maj 2009

VILKET FRAMTRÄDANDE!

Det är något speciellt med kombinationen Ukraina & Eurovision Song Contest!

Jag är övertygad om att årets bidrag från Ukraina kommer att bli farligt! Sångerskan heter Svetlana Loboda och är ännu sexigare är förra årets Ani Lorak. Ukraina satsar mycket på sexappeal och ett coolt framträdande. De provocerar och tänker utanför ramarna.

För tre år sedan skickade Ukraina transvestiten som var utklädd till en discoboll - Verka Serduchka med låten "Danzing Lasha Tumbai", de hamnade på andra plats. Förra året skickade de skönheten Ani Lorak med låten "Shady Lady" och kom åter igen på andra plats. Hur ska det sluta i år? Jag tror att det kan bli tredje gången gillt för Ukraina att kamma hem silvermedaljen.

Svetlanas röst är inte den allra bästa, hennes engelska uttal är under all kritik, men vem bryr sig?! Kolla in hennes första repetition på scenen i Moskva HÄR

DESSUTOM fixar Ukraina alltid snygga videos till alla europas "Inför ESC" program - du kan se videon till "Be My Valentine", Ukraina 2009, HÄR

NÄR SKA SVERIGE LÄRA SIG ATT FRAMTRÄDANDET & INFÖR VIDEON ÄR JÄTTEVIKTIGA!!!???

Malena Ernman är kanske tävlingens mest begåvade sångerska, låten kanske är en av tävlingens bästa... men så länge framträdandet är lamt och tråkigt, vilket det är just nu, så kommer Sverige inte att sticka ut och ragga telefonrösterna!

GÖR OM FRAMTRÄDANDET så kanske vi har vinstchans.

Se Malenas första repetition på scenen i Moskva HÄR
Se Malenas musikvideo HÄR

3 kommentarer:

 1. Alltså.... vad ser du i det här? Haha....

  Jag vet, jag ska inte säga något som har Israel som favorit... :P

  SvaraRadera
 2. fin blogg vill passa på tipsa om min blogg http://viktoriahelena.blogg.se där du kan köpa unika handgjorda kort till alla tillfällen i livet. Kolla in mitt sortiment eller beställ helt efter egna önskemål. Varmt välkommen in o kolla bloggen. Ha en fortsatt bra vecka.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte Malenas framträdande är lamt x) (a) jag tycker det bli tillräckligt storartat med hennes röst och karisma, men det är kanske inte så alla ser det haha ;)

  SvaraRadera