söndag 8 mars 2009

Ledig lördag - vart går man ut???

Foto: Pether Engström, Aftonbladet - Caroline af Ugglas, Sarah Dawn-Finer & Sofia


Jag ÄLSKAR restaurang Manana på Kungshöjd! Så god mat och bra service!

Först var vi där igår och firade Angelas födelsedag, sedan vid midnatt tänkte vi att vi skulle gå vidare någonstans... jag som inte är ledig lördags kvällar/nätter i vanliga fall fick mig en rejäl upplevelse! Först gick vi till ett sunkigt litet stenkastarställe som heter Lokal... trevlig bartender, men hej baburiba vilka människor och vilken inredning!!! HJÄLP!

ALL inredning såg ut som i min mellanstadieskola, alltså gamla äckliga möbler från 1986 eller nåt! Fruktansvärt!!! Nu kan jag bocka av LOKAL på min krogguide, kommer nog inte att hamna där igen, hoppas jag!

Större delen av sällskapet trivdes inte där, så vi tänkte att vi skulle gå och kolla in ett ställe nära Kungsportsplatsen som heter RITZ. Har hört att det skulle vara ett snyggt och trevligt ställe... när vi kom fram och såg vilka som stod i kön så ändrade vi oss... Jag undrar om ens hälften av alla i kön hade ett giltigt id på 18 år!? Nä, inget för oss "gamlingar", så vi gick till Storan... samma sak där! Men ÄNNU yngre klientel! Killar med målbrottströster och tonårsfinnar i hela ansiktet och tjejer som är alldeles för fulla och kjolen har fastnat i trosan efter att hon kissat bakom en buske... TRAGISKT!

Vi lämnade även detta stället, och nu var så trötta på att hela Göteborg är ett stort KNATTEDISCO!

Jag, Fredrik och Betty gav inte upp riktigt än, vi gick upp längs Avenyn, tittade på alla tragiska fulla tonåringar som skrek och drack öl - i BURK!!!

Vi kom upp till Park Lane och gick in. Vad man än tycker om Park Lane så vet man vad man får, det var helt OK, även om vi kände oss ganska gamla där också, men kanske vi får inse sanningen... vi ÄR ju ganska gamla...

På väg hem vid 3-tiden, knappt berusad, tänkte jag att Gossip är nog bäst ändå... jag älskar lilla Gossip!!! Ledig lördag på Avenyn är inget för mig...

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

JAG ÄR SÅÅÅ GLAD ATT SARAH DAWN-FINER & CAROLINE AF UGGLAS GICK TILL FINAL!

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Igår kväll blev bidragen för Estland & Ryssland till ESC klara, varsågoda:

RYSSLAND

ESTLAND

DESSUTOM - rösta HÄR på vilken låt DU tycker ska vinna MELODIFESTIVALEN 2009!

2 kommentarer:

  1. Jag förstår att du föredrar Gossip framför avenyn- jag håller med! Jag tycker att du o de andra ska vara stolta över att ha fixat en så öppen och shysst stämning att alla har roligt och känner sig välkomna (även medelålders faghags som jag :-) ). Tack för det!

    SvaraRadera
  2. ...nämen vad gulligt!!! Kul att läsa. =)

    SvaraRadera