söndag 29 mars 2009

JOBBIGT!!!

Idag är jag trött på att höra mitt namn, men hittade ett riktigt snyggt, coolt & häftigt skivomslag som gör att jag återigen tycker att Markus är ett fräsigt namn!

Fy för att vara bakis! Man blir seg i kolan, trött i benen, lättirriterad... bara negativa effekter. Försökte vara glad och positiv ikväll... det gick bra för våra gäster är fantastiska, men det finns en och annan som man - en dag som denna - kan bli lite lätt trött på!

När klockan var 02.45 (eller 03.45 enl. sommartiden) var det en tjej som stod i baren, precis framför mig där jag stod och spelade skivor. Hon började maniskt säga mitt namn om och om igen.... Markus! Markus! Markus! Markus! Markus!!!! Jag frågade vad hon ville och hon sa då att hon ville höra Lili & Susie, jag svarade artigt att jag spelat dem redan och vi stänger strax, sedan fortsatte jag att spela. Tror ni att hon gav upp? NEJ! Hon fortsatte ropa mitt namn hysteriskt, så fort jag tittade på henne så sa hon "Snälla Markus, kan du spela Lili & Susie? Snälla?" Då var jag tvungen att gå ner till köket och lugna ner mig lite, annars hade jag nog för första gången i mitt liv klappat till någon! Hur visste hon mitt namn? Jag hade ALDRIG sett henne förr. Varför ställer hon sig och rabblar mitt namn som ett mantra. Jag inser att jag har ett jobb där folk blir berusade, men ojojoj vad olika man blir på fyllan! Hoppas att hon läser detta och skäms!!!

I övrigt så hade jag ett vad med Ulf T ikväll angående låten "Bandido" (Lyssna HÄR) med Azucar Moreno som tävlade i Eusrovision Song Contest - vi slog vad om vilket årtal de var med. Jag är skyldig dig en öl Ulf. 1990 tävlade de för Spanien. Min gissning var 1999 och Ulf gissade 1991. Hatar att förlora, men det kommer aldrig att hända igen... =)

TACK alla gäster (utom tjatbruden) för ikväll!

God natt!

1 kommentar:

  1. Gullet, Markus är ett jättefint namn och passar som handen i handsken på en snygging som du! Love you, bro'! Vad härligt att du hade kul igår - ödsla inte mer energi på tjattanten, hon har nog en svårare bakisdag än du :-)

    SvaraRadera