söndag 15 mars 2009

Dagen efter

Igår vann Malena Ernman Melodifestivalen 2009. Fan vilken final det var! Ett tag var allt mitt hopp om att hon skulle vinna borta. Måns Zelmerlöw var ju i klar ledning efter att alla jurygrupperna hade meddelat sina poäng. Jag förstår inte att de kunde ge honom så höga poäng!? Jag menar, låten är ju verkligen inte 2009, möjligtvis 2003, men att skicka den vore ju som att be om en sämre placering än de senaste åren i ESC. Däremot så är ju Måns som artist helt fantastisk!

I alla fall så fick han ju - tack och lov - inte så höga poäng från telefonrösterna, det var ju Malenas räddning! Folket fick bestämma i år!

Jag tror att vi har en liten chans i ESC i år. Jag tror att låten går hem i många länder. Har ni sett intervjuer med Malena Ernman på t.ex svt.se, esctoday.com mm? Hon är ju helt otroligt rolig!

Nu är det dags att sätta sig in lite mer i övriga Europas bidrag. Det är inte så många bra låtar i år... Grekland, Norge, Spanien är några som kan bli farliga, men jag tror och hoppas att Sverige i alla fall kommer att hamna i topp 10!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar