fredag 14 januari 2011

Fredrik är på sjukhuset

Stackars min make... hans arm svullnade upp igår så han gick till Vårdcentralen som skickade honom till Sahlgrenska. Där blev han kvar på akuten från 11 på förmiddagen till 21 på kvällen...

Proverna visade att han hade förhöjda levervärden. Det kan bero på alkohol, medicinering, diabetes, hepatit och annat... nya prover togs och det bestämdes att han skulle stanna över natten.

Idag kom besked om att levern såg fin ut, att värdena sjunkit något och att det inte berodde på något av ovan nämnda, snarare på grund av överansträngning i överkroppen, vilket på något sätt bidragit till svullnaden och levervärdena.

Trots dessa besked ville de behålla honom på sjukhuset för observation. Imorgon bitti tas nya prover och om det sjunkit mer då så får han komma hem.

Stackars älsklingen... ligger i en sal med 2 andra gubbar som hostar och låter... men han har i alla fall en skärm och egen TV + att jag köpte en korsordstidning, en Svensk Damtidning, en PLAZA interiör och Carolina Gynnings andra bok...

Hoppas allt ser bra ut imorrn... Buddha och jag saknar honom!

Håll tummarna allihopa.

 Fredrik fick Gynnings bok att roa sig med...

10 kommentarer:

 1. krya på dej Fredrik!

  SvaraRadera
 2. Åh stackars er....men vilken tur att det går åt rätt håll!!! Hälsa goa Fredrik så mycket !!! stor kram till er båda!!!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas värdena är ok imorgon så du får komma hem. Kram

  SvaraRadera
 4. Krya på sig så du får åka hem imorgon!

  SvaraRadera
 5. Då hoppas jag på att värdena håller sej på rätt nivå så din man får komma hem men så otäckt ..
  Krya på honom..

  SvaraRadera
 6. Stackars lilla bejbiii Fredrik <3 ta hand om han nu ordentligt Markus.!!! Massa kramar till er båda å en liten puss till bebisen ( Fredrik)/ Maria Wallenius

  SvaraRadera
 7. Fredrik, jag har varit orolig för dig. Det var så skönt att prata med dig idag och höra att du mår bättre. Tur för dig! Hälsa din make och TA HAND OM DIG! Puss & kram från Zina (och Ylva)

  SvaraRadera
 8. *Håller tummarna för att han mår bra o får komma hem* kram!

  SvaraRadera
 9. Men stackars Fredrik! Hoppas han snart mår bättre och får komma hem. Kram på er båda två!

  SvaraRadera
 10. söt du är som köpte massa saker ! massa krya på dig kramar till fredrik !

  SvaraRadera