torsdag 19 augusti 2010

Jag & Samantha Fox!

Coolt att jag är på bild på samma flyer som SAMANTHA FOX & DIAMOND DOGS!!!

11 November 2010 kastar Gaynight on Galaxy loss från Värtahamnen i Stockholm. Jag är med och ska DJ:a på det stora dansgolvet som heter "STARLIGHT PALACE". Det blir tredje gången jag är med och spelar.

För er som aldrig åkt med på någon kryssning så kan jag starkt rekommendera att göra det, speciellt denna gången då artisterna är grymma och gayklubben PARADISE i Stockholm ansvarar för en av nattklubbarna ombord (Zenith) och flatklubben "MOUSE CLUB" har tjejfest i nattklubben "MOONLIGHT" - någonting för alla smaker!

Det är omkring 2000 bögar, flator, bin, transor, heteron och vad man nu mer kan ha för benämning som åker med. Det erbjuds underhållning ombord skeppet från morgon till kväll - man kan shoppa billigt i taxfreen och det är fest i nästan varje hytt!

Samantha Fox är sexbomben som på 80-talet hade hits som "Touch Me" och "Boys Boys Boys". Idag, fräschare än någonsin, har hon gjort comeback ihop med 80-tals ikonen Sabrina. Samantha kom dessutom ut som lesbisk för några år sedan...

Diamond Dogs är en av sveriges största och mest framgångsrika dragshowgrupper som vunnit pris på QX Gaygala och är i princip alltid nominerade. De är fantastiskt roliga och begåvade!

Boka genast din biljett! KLICKA HÄR

2 kommentarer:

  1. Shiiit vad kul!! Jag ska fasen fråga min kompis som är partypingla om vi inte ska åka med!! :) jag kan behöva lite semester från blöjor och skrik ;)

    SvaraRadera
  2. JAAA FIA!!! Hade varit skitkul ju!!!

    SvaraRadera