onsdag 30 juni 2010

Idag utsågs vinnaren av Klubbkampen!

Tidigare ikväll kom beskedet jag väntat på länge... Vem vann KLUBBKAMPEN!?

Vi (Club BarBee) tog oss med hårt arbete och stöd av underbara gäster till finalen där vi mötte hiphop grabbarna som har klubben Västkust Rockerz.

Det var en jämn final... hur de tidigare omgångarna för dem varit vet jag inte, men det sägs att de haft fullt hus liksom BarBee varje gång.

Samtalet jag fick idag talade om att det var så jämt mellan de två klubbarna att juryn inte kunde utse vilken klubb som skulle vinna... som ni vet så har det gått att rösta på vem man vill se som vinnare, därför bestämde juryn att röstningen skulle få avgöra vem som vann...

Dessvärre för vår del så hade Västkust Rockerz några röster mer än oss, dock väldigt få fick jag höra... men, men... Vi hade kul och vi satsade på vinst... det som känns tråkigast är att så många av våra gäster verkligen satsat lika mycket och engagerat sig så hårt... det hade varit kul att ha vunnit för att få fira det med våra gäster... TACK alla som röstat, stöttat, hejat på oss!!!

Känns trist... men jag kan tänka mig att killarna från den andra klubben festar rejält ikväll, om ni läset detta så: GRATTIS till vinsten och bra jobbat!!! *ler falskt och låtsas att jag är glad för deras skull*;)

Imorgon ska jag ta ut mina aggressioner över "förlusten" med sågen och träden som står i vägen för solen...

God natt!

FANSJÄVLARHELVETESSATANSFI**AK*K!!!!!!

Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

  1. Väldigt tråkigt, men jag gillar det sista kraftuttrycket! Så mycket jobb, så mycket gäster. Men glöm inte vad BeeBar hade varit om inte en viss herr Gisslén hade slutat på Gossip. Bara det är värt att fira! Glad sommar!

    SvaraRadera
  2. Gullig du är Bobsan!!! Det värmde!!! =)

    SvaraRadera
  3. Aaah neeej... Synd!! P&K

    SvaraRadera