onsdag 9 juni 2010

Är kungen en mansgris?

Det måste vara jobbigt att heta Victoria Bernadotte, men kanske ännu jobbigare att heta Daniel Westling... Stackarna, ALLT handlar ju om dessa två personer just nu.

Vad tycker DU om kungahuset?

Personligen tycker jag om det, jag håller med om att de kostar oss lite för mycket pengar, men va fasen, det kan det väl vara värt för lite glamour i vårt mellanmjölks-land...

Jag gillar Victoria & Daniel, en söt kärlekssaga där de nog fått gå över en del "roadbumps" för att komma dit de är idag.

Däremot har jag fått för mig att kungen är lite utav en mansgris... framstår han inte ofta som en? Undrar hur många gånger drottningen har stått vid hans sida med ett leende och en beundrande blick och bara tänkt "Scheisse vad han snackar gegga... kan han inte bara vara tyst..." - MÅNGA gånger tror jag...

Visst är de lite söta ändå...?

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

 1. men ärligt talat, bjuder kungahuset verkligen på så mycket glamour egentligen? om nu det skulle vara anledningen till att vi bör behålla monarkin.

  SvaraRadera
 2. Hahaha, du är rolig, söto!

  Håller med föregående "talare". Vad är det som är så glammigt med kungahuset? Det andas bara förlegat och unken kvinnosyn.

  Bilden är den bästa jag sett på V & D, men det var innan Daniel stöptes och gräddades i prinsformen.

  over n'out

  SvaraRadera