lördag 13 februari 2010

Lyckat fredagskoncept på BEE

Fasiken vad roligt vi hade igår på "Busy Bee"! Först käkade Janna & jag Ceasarsallad och snackade, sedan kom Fredrik & Malin och vi hade jättesköj!

Jonas som var DJ spelade skitbra! Det var mycket folk och stämningen var verkligen på topp! Kul att det nya fredagskonceptet fungerar!

Nu är jag lite seg och ligger fortfarande i sängen. Fredrik stökar omkring, han ska till Borås idag för att festa med sina kompisar där, själv ska jag jobba ikväll. Vi har SCHLAGER tema på BarBee ikväll... kommer nog att bli mycket folk!

Undrar vad jag ska äta idag. Har ätit sushi två gånger denna veckan och jag är ändå sugen på det... har vissa perioder när jag skulle kunna äta sushi dag och natt... beroendeframkallande...

Ses ikväll! Pöss

Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Hahaha jag och min kille hade barnvakt igår så vi gick till beebar för att käka och sen bio. Du såg oss nog, det var han som spillde en hel kaffemugg i knät 2 bord bort :-D Hahaha tölp!
  Men det är ju verkligen ett trevligt ställe att gå till och min mat var grymt god och sjuuukt trevlig personal! i will be back!

  SvaraRadera
 2. Jahaaaaa... varför hälsade du inte? Vi satt ju bara ett bord ifrån! Tyckte så synd om honom när han spillde ut kaffet, tur att han bredvid hade en servett!

  Nästa gång måste du komma fram o hälsa, ok?! =)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. häärligt bruushen ! :) ät sushi idag igen ! :) du jag va hemma och sjuk igår:( men nästa helg blir det fest ! :) ps när va gay kryssningen ? Puss och Kkkram !

  SvaraRadera
 4. Haha jorå jag ska göra det :-) blev ju lite blyg, vill inte gå fram och verka som en skum brud haha :-)

  SvaraRadera