tisdag 16 februari 2010

Idag kom den - min iPhone!

Den är jättefin! Ska försöka ta mig lite tid att förstå mig på den också...
Skriv gärna lite tips och idéer - jag är på sandlådenivå när det gäller teknik! ALL info uppskattas! =)
Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Kul! Jag fick ju min i julas så är rätt grön också. Men ett tips som jag fick, när jag satt som en fågelholk med tel i handen var att alla apps (applikationer) finns i App Store. Där klickar du på genre, 25 mest köpta eller 25 mest populära bland de som är gratis och så är det bara att klicka på install! Det finns hur mycket kul som helst! (bland annat kan du blogga från den, bra va=) ) Ett annat tips är att man kan möblera om bland appsen på skärmen, det gär du genom att hålla fingret mot en applikation (vilken som) under fem sekunder. Då börjar alla appsen skaka och då är de flyttbara: bara att dra med fingret på dom dit du vill ha dom. Det finns även en instruktionsbok på nätet- bra eftersom inte det medföljer någon: http://www.bruksanvisningar.net/bruksanvisning.asp?ID=996
  Hoppas detta var till någon hjälp!
  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Snygg! Har inte fått köpt en egen ännu... på gång. Grattar sweden till manboy... den vinner hela esc i år. Hört alla länders och den e bäst.

  SvaraRadera
 3. FIA: TACK!!! Ska genast shoppa gratis applikationer! Jättebra!!

  Daniel: Manboy i all ära, men tror inte den vinner, hoppas på något bättre från t.ex Alcazar, Darin, Peter Jöback, Sibel... =)

  SvaraRadera
 4. tv4 play och svt play är väldigt trevliga apps, sen har du ju västtrafik så klart om man nu åker kommunalt dvs :) bästa mobilen jag haft! det tar lite tid, pill och tålamod innan man får in allt man behöver bara..

  mvh Elisabeth

  SvaraRadera