onsdag 27 januari 2010

Älskar er, mamma & pappa!

Hej på er...

Har idag jobbat hela dagen med lite olika saker, roligt och annorlunda att jobba hemifrån, men kul när jag kan strukturera upp arbetet som jag vill.

Lagade lasagne till middag, Erica & Madicken kom, alltid mysigt - nu ligger lilla Madicken som är någon sorts Cocker Spaniel blandning med huvudet på mitt ben, söt som socker!
Kom in alldeles nyss efter en runda ute i snöslasket med Buddha (46 kg) och Madicken (6 kg), de rusade av sig och tyckte det var jätteskoj med snö... själv blev jag mest blöt om fötterna och trampade i osynliga snöslask-vattenpölar...

Pratade en stund med mamma och pappa i telefon idag, vi pratade om lite allt möjligt, bl.a om hur min livssituation ser ut, att Fredrik och jag lever ihop, att vi planerar ett liv ihop... det känns så himla skönt att mamma och pappa ställer upp, accepterar och respekterar.

När jag kom ut som homosexuell (tror det var 1996) var det minsann inte så lätt. Mamma grät, pappa blev förbannad... allt var ganska kaotiskt. Idag är det annorlunda. Idag kan vi prata om allt. Ibland frågar de lite roliga saker, men hellre det än att de grubblar i tysthet.

Jag är så oerhört tacksam och glad över att jag fick de bästa föräldrarna! Jag älskar er mamma & pappa! Ni har fått utstå så mycket när det gäller mig... ändå har ni har alltid funnits där!

Herr & fru Gisslén, världens bästa föräldrar, världens sötaste par som har hållt ihop i över 40 år! Bilden togs på Fredriks och min förlovningsfest 2008.

Snart kommer Fredrik hem från jobbet, hoppas inte han är allt för trött så vi kan umgås lite innan det är dags att sova.

Ha en skön kväll... KRAM!
Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Så fint! Vad härligt att du har såna underbara föräldrar! (och psst, du kom ut 1995, i alla fall fick jag o Lena veta då. Minns du hur? Hihi det gör jag. Hur kul som helst)

  SvaraRadera
 2. Underbart Markus!!! Jag förstår att du har de bästa av föräldrar!!!!!!!! Jag är så glad för din skull!!! (hoppas att inte Fredrik somnar ikväll!!! ha ha) Stor kram till er båda!!!!

  SvaraRadera
 3. åh dom ser ju så kära ut, vad härligt, så ska jag med känna efter 40 år :)
  / sofie

  SvaraRadera
 4. Underbart!
  Vilka fina föräldrar =)!

  SvaraRadera