tisdag 1 december 2009

Trevlig kväll

Detta Björg-smycke och en halsrem från Björg fick Anna i födelsedagspresent! =)

Har ni kollat in Björg´s smycken? FAN vad fina de är! Perfekta presenter eller julklappar till sina nära och kära! Finns att köpa på olika ställen, men t.ex NK Details i Göteborg. Kolla in fler smycken på BJÖRG HEMSIDA.

Vi var ca 15 pers som igår möttes upp på Bee Kök & Bar för att fira Anna med god middag. Servicen var som alltid aklanderlig och maten smakade utsökt! Jag åt Bee´s egen skagentoast på en salladsbädd. MYCKET gott! Rekommenderas!

Efter middagen gick Fredrik & jag hem och tittade på två filmer. Den första var "Eragon" - en saga om en kille som hittar en blå "sten". Stenen visar sig vara ett drakägg och Eragon visar sig vara en drakryttare. Riktigt bra faktiskt!
Efter den kollade vi den senaste Wallander filmen "Läckan". Jag gillar ju nästan alla Wallanderfilmer, men denna hörde till en av de bättre faktiskt.

Nu har jag av någon anledning vaknat på tok för tidigt. Fredrik & Buddha snarkar som högst. Grannarnas fönster börjar tändas upp... nu har jag varit klarvaken i två timmar. Däckar väl om en stund igen...

Hörs sen!
Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

  1. De var vackert, och mycket fina ord. Hoppas att hon blev glad.

    SvaraRadera