torsdag 3 december 2009

Peter Jöback joker i Melodifestivalen 2010

Andra artisten av världsklass i 2010 års upplaga av Melodifestivalen är alltså Peter Jöback (HEMSIDA). Han ska framföra en powerballad som heter "Hollow" och är skriven av melodifestvalsvinnaren 2 år i rad (Charlotte Perrellis "Hero" & Malena Ernmans "La Voix") Fredrik Kempe & låtskrivaren till Alcazar´s "Stay the night" & Agnes "Love Love Love" Anders Hansson. Låter som en vinnande kombination tycker jag... Peter Jöback är ju en fantastisk artist som är expert på att förmedla känslor genom sin sång. Det kommer att bli tufft för Darin...

Peter Jöback var med 1990 med låten "En Sensation"... hamnade på 9:de plats, trots sin snygga lila kostym... ;) Hoppas att han får upprättelse så här 20 år i efterhand!

Helt plötsligt blev Melodifestivalen 2010 spännande! HURRA!!!!Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Jöback är duktig absolut men allt han rör vid blir så "musikal"... Jag gillar honom men hans artikulerande i sången stör mig lite.
  Jag ser fram mot att få höra detta men så här på förhand håller jag fortfarande på Darin.
  Darin är ju naturligtvis inte bara plus han heller så spännande är det onekligen.
  Önskar bara att startfältet hade kännts mer spännande i stort så här på förhand.... Men jag vet att det kommer att ändra sig så fort vi drabbas av schlager hysteria ;)

  SvaraRadera
 2. Äntligen en riktigt bra artist i melodifestivalen. Nu hoppas vi på en kanonlåt oxå.

  SvaraRadera
 3. Anna: Jo, blir ju ofta lite musikal, men man kan ju hoppas... =)
  Örjan: Borde vara en bra låt med de låtskrivarna... Blir spännande som fan att höra den! Tror mer på dessa låtskrivarna än låtskrivarna till Darin...

  SvaraRadera