onsdag 23 december 2009

Jul utan mamma & pappa...

Dan före dopparedan... blev inte som tänkt. Mamma & pappa skulle kommit till Göteborg idag, vi skulle gått till BEE ikväll och ätit middag och imorgon skulle vi firat jul med mat, vin och julklappar... men istället så sitter stackars mamma & pappa insnöade på sin lilla ö i Karlskronas skärgård.

Lite trist såklart, men nu får vi göra det bästa av julen som den blir... Fredrik & jag har gått på stan idag och köpt julklappar och varit på systemet och köpt lite goda viner (varav två Amarone). Det ska vi dricka imorgon, äta lite god ost till och bara ha en mysig dag!

Maten är också inhandlad. Skinka, sillsallad, julmust, prinskorv, köttfärs till köttbullarna som Fredrik envisas med att göra (för mig går det lika bra med mamma Scans), rödbetssallad mm.

Ikväll blir det eventuellt bio med Janna, men inget bestämt... hoppas dock! =)

Hoppas att ni alla får en underbar jul med mycket god mat, mycket kärlek och värme och viktigast av allt - en massa exklusiva julklappar!!! =)

GOD JUL!

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

  1. tråkigt med dina föräldrar!!! Hoppas ni får en riktigt härlig jul ändå! Vi ses på juldagen! ;) Har messat till gästlistan... kommer sent eftersom vi ska på julmiddag då också... GOD JUL på er!!! /Niclas

    SvaraRadera
  2. NEEJ vad trist att du blir utan dina föräldrar på julen! Men ändå, jag önskar dig och din familj (ja visst, jycken med) en riktigt fin julafton!

    SvaraRadera