onsdag 26 augusti 2009

DÅLIG DJ

Vi gick till båten/klubben "Styrbord Babord" vid Kungsportplatsen ikväll. Har aldrig varit där förut, vet bara att de hade gayklubb där typ en eller två gånger för längesedan. Tänkte genast på båten "Patricia" i Stockholm, men detta var riktigt dåligt!

Jag gillar idén med en båt som nattklubb, men när de sätter in en DJ som antagligen är helt packad eller bara allmänt förvirrad så blir det inte bra.

Tvärfulla människor, bra musik blandat med urkassa låtar, DJ:n stängde av ljudet i refrängerna (för att alla gästerna skulle sjunga, vilket de INTE gjorde)... det var pinsamt. Pinsamt att någon kan ha sett mig där! Well, well... nu vet jag att jag inte ska gå dit igen i alla fall...

Men min fantasi skenade... man hade ju kunnat göra det sååå bra!!! Båten skulle behöva en upprustning, DJ:n borde slängas överbord, barpersonalen bytas ut... men vilken bra klubb det skulle kunna bli sen!

Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

  1. Man vet int förrän man prövat, eller hur :)

    SvaraRadera
  2. Så du var lite frustrerad, det kan jag förstå.

    SvaraRadera
  3. Båten skulle nog behöva mer än en upprustning, en helt ny båt hade varit bättre, det är ju en skam för Götet, med den fina läget den har, hur kan det få fortgå.........?

    SvaraRadera