lördag 13 juni 2009

Kvällens tema på Gossip: DRINKAR!

Linus slog till på en somrig och fräsch cocktail...

Det kan man lugnt säga! Vi erbjuder öl, vin & cider för 29:- hela kvällarna varje kväll på Gossip, men ikväll skulle alla dricka drinkar!
MASSOR av drinkar.

Vanligaste (och roligaste) frasen man får av gästerna är "Gör något gott", inga problem... Vi använder oss mycket av juicer, oftast Passionsfrukt, Guanabana eller Tranbärsjuice. Man kan verkligen göra så mycket gott med dessa tre drycker.

Min favorit är nog Bacardi Apple med 3/4 passionsfruktsjuice och 1/4 tranbärsjuice och färskpressad lime... smakar sommar och äpple! Lagom syrligt och väldigt fruktig och frisk... mumma!

Kommer ni ihåg att vi har fått en lägenhet? Det har i alla fall blivit ett litet missförstånd där... den lägenheten vi ville ha är redan uthyrd, MEN vi får den ovanför! Även den totalrenoverad men det är en taklägenhet, alltså med snedtak. Är så trött på snedtak, ville ju ha en med högt till tak och stora fönster, men det blev alltså en högst upp istället. Finns ju fördelar med den såklart, vi får en egen ingång med trappa upp i lägenheten och en liten liten liten balkong samt att den blir lite personlig då den har speciella väggar som inte är helt symmetriska. Blir nog jättebra! Dessutom är den ca 1000-lappen billigare i hyra än vad vi har nu och vad vi annars skulle betala. Vi ska kolla på den i helgen igen, sen måste vi bestämma oss i början av veckan.

Nu är klockan snart 04.30... dags att sova tror jag... hörs lite senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar