måndag 11 maj 2009

Nu ska knölen bort!

Världens vackraste Buddha!

Buddha har fått en konstig knöl på ryggen, så idag var vi hos veterinären på Erik Dahlbergsgatan. Mycket trevlig personal, alla känner Buddha sedan flera år eftersom vi är där varannan vecka och klipper hans klor.

Undersökning gjordes på knölen och det kan vara allt från fettknuta till tumör. Mest troligt var att det är en körtel. Veterinären rekommenderade i alla fall att vi ska ta bort den, så vi bokade tid redan på torsdag.

Till er som tror att det är gratis att ha hund har helt fel. Dagens undersökning, som tog mindre än 5 minuter och gick ut på att veterinären klämde på knölen, kostade 670 kr. Själva borttagningen av knölen på torsdag kommer att gå på ca 4-5 000 kr. Som hittat!!!

Hoppas att försäkringen täcker det, men självrisken är ju ändå ganska hög. Tack och lov betalar gammelmatte kalaset, men ändå...

Håll tummarna för att det inte är något allvarligt... det intalar jag mig att det inte är...

2 kommentarer:

  1. Håller alla tummar jag har att det går bra för Buddha på torsdag...Du jag vet precis hur kostsamt det kan vara att ha hund....inte e det gratis det ska gudarna veta, har man dessutom en stor hund så blir det lite extra på matkontot dessutom....

    SvaraRadera
  2. Han är rätt fin, din Buddha.. Han ser adlig ut :)

    SvaraRadera