tisdag 5 maj 2009

Kolla vad jag hittade!!!

Hade nästan glömt av detta! Rotade lite i en garderob idag och hittade att gammalt nr av den spanska gaytidningen ZERO MAGAZINE - Spaniens största gaymagazine faktiskt. I det numret är JAG, ME, MOI på en stor helsida... Varför? undrar ni då...

Jo, så här var det - en kväll när jag jobbade som vanligt på Gossip så kom en spansk journalist och berättade att han gjorde ett reportage om Göteborg som gay-resemål, han frågade om han fick fotografera lite på Gossip, och självklart fick han göra det. Inte mer med det -han gick, och jag ägnade inte mycket mer tankar om det.

Dagen efter fick jag ett telefonsamtal ifrån någon jag inte minns namnet på, men som sa att han satt och pratade med en spansk journalist som ville använda mig till omslaget för sitt reportage, jag tvekade faktiskt en stund, men gick med på det. Vi möttes upp vid kanalen nära Kungstorget och så här blev det:

"Gotemborgo - El gran viaje de este verano" (Göteborg - det stora resemålet denna sommaren) - för er som inte känner igen mig, så är det jag på bilden. Togs 2007... =)

ZERO MAGAZINE är Spaniens största gaytidning.

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha Vad fränt, låter som du glömt bort det hela, tur du hittade tidningen och blev påmind..snygg bild föresten!!!

    SvaraRadera