torsdag 14 maj 2009

Klump i magen...

Jag har en klump i min mage. Min lille prins ska opereras snart. Kl 08 ska vi lämna honom hos veterinären för att operera bort en knöl på hans rygg. Säkerligen ingen fara och inget att oroa sig för, men alla som har ett husdjur förstår mig!

Det finns alltid ett litet jobbigt "tänk om..." Tänk om det är en tumör? Tänk om något går snett när de söver honom?

Ibland tittar Buddha och jag varandra rakt in i ögonen, så kan vi sitta en stund, precis som om vi kommunicerar med varann på det sättet. Visst låter det löjligt? Men så är det, och jag älskar honom så mycket så ingen kan förstå det!

Håll tummarna för att allt går som det ska och att beskedet blir att det bara var en sketen fettknuta!

Att man kan älska ett djur så mycket! Älskade Buddha!

För att skriva om något roligare så kan jag tala om att det var trevliga gäster på Gossip ikväll. Självaste överhuvudet på Jenssens Böfhus i Brunnsparken med sin fantastiskt gulliga flickvän och världens bästa Tim var och hälsade på! Frank, Caroline & Tim: LÖV JO!!!

Flera underbara gäster var på plats, t.ex: Jonas var och testade musikutrustningen inför fredagens spelning som MISS FLUFFY, Hans-Kristian hade med sig stockholmsbesök, BEE BAR´s trevliga personal hälsade på, Henke kom utan att ha med sig nybakade bullar och kakor (BESVIKEN PÅ DIG!!!) mfl.

Konstigast ikväll var en man och en kvinna som kom in, båda två såg ut som om de precis varit ute i skogen och huggit timmer. Luktade så också... I alla fall så drack de varsin öl, betedde sig lite märkligt och jag la märke till att de var lååångt ifrån nyktra, så jag förklarade vänligt för mannen att de inte fick beställa mer alkohol, då blev han lite lätt sur och gick. Innan han gick, sa han till Elsa, vår entré värd "Hälsa finnjäveln i baren att jag aldrig kommer att komma tillbaka! Och ni kan dra åt helvete allihopa!"

Finnjävel? Vem är finne?

Inte komma tillbaka? - Han FÅR inte komma tillbaka...

Dra åt helvete? - Är det hemma hos honom?

Stackars tragiska människor...

1 kommentar:

  1. Ingen fara med vovven Markus! Jag opererade bort fler knölar än jag kan räkna på min älskling, en var till och med en hemsk tumör på svansen av alla ställen men inte ens det var någon fara så sov lugnt! Mycket bättre med knölar som sitter utanpå än innuti eftersom man alltid hittar dom i tid.

    Du borde ha en större klump i magen för att någon misstog dig för en läskig finne... ;)
    Kram

    SvaraRadera