söndag 19 april 2009

Vilken kväll!!!

Suddig bild från Gossip igår. Var så stressad och hade så mycket att göra, så det blev bara denna bilden (denna bilden togs vid kl 02.30 ca)... MASSOR av folk var det!

Det var verkligen en av de bästa kvällarna på länge igår! Packat med folk, grym musik, allas partyhumör var på topp! Folk dansade överallt! Drinkarna flödade och folket var i särklass de bästa gästerna man kan önska sig! Förstår varför Gossip blev utsett till Sveriges bästa gayställe!

Adam och jag fick verkligen slita i baren igår kväll. Det fanns liksom ingen hejd på gästerna... jättekul var det!

Det tråkiga med gårdagskvällen var att det var Sams (han som står i dörren, ni vet ordnings-Sam) sista kväll. Han ska börja i byggbranschen. Vi kommer verkligen att sakna honom, jag tror att jag talar för alla, inklusive gästerna, nu.

Efter stängning fick vi röja efter bombnedslaget! Glas och spillda drinkar... kapsyler och kvitton i baren, det tog sin lilla stund. När klockan var ca 04.15 bestämde vi oss för att unna oss en drink på Park Lane. I väldigt rask takt gick vi dit och vi hann faktiskt innan de stängde insläppet. Där träffade vi Mikael och hans väninnor, det var trevligt, men kortvarigt.

Här kommer lite bilder från våran halvtimma på Parkan:

Dijana & Adam

Mikael med sin kompis

Dijana & jag

Sötaste Nina i baren på Parka-lainen

Adam & Elsa

Sam, Adam, Elsa & Dijana

1 kommentar:

  1. Var var jag när dessa bilder togs?? Minns ej... ':/
    //Snelsa

    SvaraRadera