fredag 6 mars 2009

Så var det snart dags...


Tonight is the night, och då menar jag - THE night!

Ska alldeles strax åka till Hornbach och köpa nya toasitsar och sedan ska jag möta den fantastiske KLAS på Valands festvåning. Han är en klippa! Ställer alltid upp om man vill låna något. Tänkte åka förbi Classe Olsson om jag hinner också och köpa en ny discokula... får se vad jag hinner! Kl 18 ska vi (personalen på Gossip) mötas vid The Studio för att stylas, fixas och trixas! Spännande! The Studio sponsrar ju med ett fantastiskt pris till kvällens pris-utlottning - en extreme makeover inkl. professionell fotografering! Coolt! Förresten - ikväll ska Orion jobba i bar överkropp!!!!! Stackarn... hoppas inte han blir antastad...

Det är planerna för dagen, innan festen drar igång kl 21.

Igår var en trevlig kväll på Gossip. Schlagerkväll med många gäster, bl. a Martin från Sthlm, flygfjollan som en gång i tiden hade ett gayställe i Sthlm som hette nåt med Sibirien, typ kalla sibirien eller nåt sånt.

Anna kom förbi på lite alkofritt, det lär hon kompensera ikväll... hehe... Hoppas bara inte hon är trött efter att ha jobbat hela dagen. Hennes tungpiercing blir ju så konstig när hon är trött... för det beror väl inte på alkoholen när hon sluddrar?Henrik, som även jobbar extra i garderoben hos oss, bestämde sig för att festa till det igår... oj då vad det dracks, dansades och sjöngs... vi får väl se till att han blir extrasminkad på The Studio idag...

Idag hinns inte en långrunda i skogen med... får ta det imorgon.

LEDIG imorrn! Hur nice är inte det!!?? Ska till restaurang Manana och fira Angelas födelsedag då! Har ni någon gång ätit på Manana? Om inte så har ni verkligen missat något! Göteborgs godaste tapas!!!

Ha en bra dag alla glada, så ses vi i afton!

Pussen & kramen!

2 kommentarer:

  1. Fest? Var det någon som sa fest? Åh, vad roligt det ska bli.. Ladda upp med russian för i kväll ska vi ha roligt! Vill bara påpeka att jag aldrig blir full och om du frågasätter detta så rekommenderar jag dig att ta en piercing i tungan och prata sent en fredagkväll. Du kommer garanterat att sluddra ;)

    SvaraRadera
  2. lycka till ikväll bäste markus! lämnade kommentar under hit-countern. kolla där. puss och kram

    SvaraRadera