måndag 14 september 2009

Simon & Tomas gör om hos mamma & pappa ikväll kl 20

Ikväll kl 20.00 är det premiär för höstens inredningsprogramserie med Simon & Tomas, det första avsnittet är hemifrån mamma och pappa. Jag anmälde dem till "Sveriges fulaste hem" och de blev antagna. Jag & Fredrik var med när programmet spelades in så jag har sett resultatet och det blev minst sagt en stor förändring!

Det är med blandade känslor jag ska titta på programmet ikväll. Det ska bli kul att se mamma, pappa & Fredrik på TV, att titta och lyssna på Simon & Tomas är också alltid kul, men något jag inte tycker är lika kul är att se mig själv på TV, eller kanske ännu värre... höra min egen röst på TV!

USCH & FY! Jag får ha skämskudden redo...
Share/Save/Bookmark

7 kommentarer:

 1. det ska bli skitkul! ^^

  /Jimmy o Malin

  SvaraRadera
 2. ååhh..måste kolla!!! :S

  SvaraRadera
 3. Du har säkert inget att skämmas för ;-)
  Kram Rej

  SvaraRadera
 4. Du behöver inte skämmas!! Du ser ut och låter asbra =) Ja allihop gör ni det. Hihi nu fortsätter det efter reklam. Måste springa in till TV.n

  SvaraRadera
 5. Sitter bänkad. Förstår vad du menar med att höra sin egen röst på TV (tycker själv jag låter som Mimmi Pigg :S). Men du har vart helgrym hittills :D
  Ska bli kul att se resultatet!

  SvaraRadera
 6. Bort med "skämskudden" Markus, den behövde du inte alls ta till för ni gjorde er bra i TV alla fyra!
  Dessutom var programmet både roligt och trevligt med bra resultat. Tufft att ställa upp tycker jag. Har själv en son som skulle vilja anmäla sitt föräldrahem men hans mamma fegar ur - alltså jag!!

  SvaraRadera
 7. Haha.. Karin?
  Mamma.... är du här med! :)

  SvaraRadera